Billig el også til erhverv

Den lokale elforsyning tilbyder nogle af Danmarks billigste elpriser.

Køb derfor el hos dit lokale el-selskab i Vesthimmerland. Det er en fordelagtig
løsning – både for virksomheden og for Vesthimmerland. Gør derfor det, som flere af Vesthimmerlands virksomheder allerede har gjort -Bliv kunde i det lokale el-selskab

Nedenfor er et lille udvalg af vores nye erhvervkunder og deres grund til at skifte.


Kop & Kande i Farsø

fa-jorgensen-storfront

Formanden for Farsø Handelsstandsforening, Jørgen Højrup Jensen

Det er ikke kun den kendsgerning, at Vesthimmerlands Elforsyning tilbyder el til en af Danmarks laveste priser, som fik isenkræmmer Jørgen Højrup Jensen, Farsø, til at vælge lokal elleverandør.

– Naturligvis forventer jeg, at prisen er i orden, men det er den lokale tilknytning, der er alfa og omega for mig, fastslår handelsstandsforeningsformanden fra Farsø. Jeg søger at handle så meget lokalt som muligt.


Guldsmed Clemmensenclemmensen

Østerbrogade 13, 9670 Løgstør

Guldsmed Helene Clemmensen:

”Som en moderne guldsmedeforretning med solide rødder i Løgstør (forretningen startede i 1868) har vi stor interesse i at bakke op om den lokale elforsyning i Vesthimmerland. Hvad der kommer det lokale erhvervsliv til gavn, smitter af på hele området samlet i den fælles kommune. Vi har en stor elregning, da vi bruger lys til at vise vore højkvalitetsprodukter. Effektiv belysning i vinduer og forretning fremhæver vort ansigt udadtil og er et væsentligt led i vor markedsføring. Hertil kommer, at vi er nødt til at bruge el til aircondition på grund af den varme, belysningen afgiver.

Vi har valgt at købe vor elektricitet hos den lokale elforsyning for at støtte det lokale samtidig med, at vi får en lavere elregning”.


 

Houmann Materieludlejninghoumann

Industrivej 5, 9600 Aars

Indehaver Steen Houmann:

”Jeg har kun positivt at sige om skiftet til elkøb hos Aars El-Forsyning. Det skal indrømmes, at jeg tidligere ikke havde tænkt så meget over, hvor jeg købte elektricitet. Men da jeg fik kendskab til, at andre lokale virksomheder havde valgt Aars El-Forsyning som leverandør, skyndte jeg mig også at skifte.
Det er godt at kunne støtte byens elforsyning, og når det tilmed er billigere, er der ikke noget at betænke sig på – og jeg kan på det varmeste anbefale andre at gøre det samme”.


 

Aalestrup Motor Compagniboll

Testrupvej 6, 9620 Aalestrup

Indehaver Tommy Boll:

“Som indehaver af en autovirksomhed er det nødvendigt hele tiden at være oppe på mærkerne for at have en fornuftig drift af forretningen. I den forbindelse skal man naturligvis være vågen over for virksomhedens omkostninger, heriblandt energiforbruget. Vi bruger el til lys, værktøj og svejseapparater i værkstedet, ligesom der smutter en del el til driften af vor bil-vaskemaskine.

Selv om el-udgiften ikke er firmaets største udgiftspost, sagde jeg med glæde ja, da den lokale elforsyning kom med et godt tilbud. Vi vil gerne støtte det lokale i Vesthimmerlands Kommune – og det gør jo ikke sagen ringere, at det lokale tilbud er attraktivt i sammenligning med de store udenbys elleverandørers”.

Back to Top
Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK